Denunțul bombă al lui Gabriel Sandu, adresat președintelul Trump

Publicat in Politica 03 Decembrie 2017 1028 ori
Google+ WhatsApp
Denunțul bombă al lui Gabriel Sandu, adresat președintelul Trump
Denunțul bombă al lui Gabriel Sandu, adresat președintelul Trump

Informații surprinzătoare despre un denunț formulat de un ministru penal. Este vorba despre Gabriel Sandu care a formulat un denunț adresat președintelui Donald Trump și procurorului general al Statelor Unite.

Este vorba despre un denunț împotriva ambasadorilor Taubman și Gitenstein, unde se spune că aceștia au participat într-un grup criminal organizat împreună cu reprezentanții Microsoft, împreună cu Traian Băsescu, Boc și Elena Udrea. Grup care a contribuit la fraudarea statului român de o sumă de zeci de milioane de euro.

E un material amplu cu foarte multe date care pot fi verificabile.

”Denunțul tocmai a fost transmis în Statele Unite. Acesta a fost făcut ca urmare a faptelor că denunțul depus în România nu a avut niciun efect, motiv pentru care având în vedere implicarea unor ambasadori și a unor societăți care au sediul principal în SUA a considerat necesar să sesizeze pe această cale și autoritățile americane dar și președintelui Donald Trump”, a declarat Dan Chitic, avocatul lui Gabriel Sandu.

Denunțul bombă al lui Gabriel Sandu, adresat președintelul Trump 16

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office