Se anunţă un PROTEST masiv al PSD. Declaratii de ultima facute de Liviu Dragnea

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2017 702 ori
Google+ WhatsApp
Se anunţă un PROTEST masiv al PSD. Declaratii de ultima facute de Liviu Dragnea
Se anunţă un PROTEST masiv al PSD. Declaratii de ultima facute de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a primit o lovitură extrem de dură din partea procurorilor DNA. A fost chemat de procurori să dea cu sumbsemnatul, iar aceştia îi aduc cinci capete de acuzare în dosarul Tel Drum. Mobilizarea din faţa instituţiei a celor de la PSD se poate transforma într-un protest masiv de stradă al Puterii.

"Un miting pentru susţinerea mea nu vreau. Apreciez gestul colegilor. Nu solicit şi nu vreau miting pentru mine. Dacă se vrea miting pentru susţinerea coaliţiei şi a programului nu mă mai opun", a anunţat Liviu Dragnea.

Leful PSD spune că nu îşi dă demisia deşi aceasta i s-a cerut şi de la un apropiat al Guvernului. Gheorghe Piperea, consilierul lui Mihai Tudose i-a cerut demisia lui Dragnea după ce acesta a dat astăzi cu subsemnatul la DNA. "Nu m-am gândit să îmi dau demisia. Toată lumea mi-a transmis mesaje să nu cedez. Nu analizez ce spune unul sau altul. Mă interesează ce se spune doar în partid. Dacă îl consiliază bine pe Mihai Tudose şi îl ajută, nu mă interesează", a mai spus Dragnea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office