Primaria BLEJOI face sondaj de opinie pentru a stabili proiectele prioritare

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2017 404 ori
Google+ WhatsApp
Primaria BLEJOI face sondaj de opinie pentru a stabili proiectele prioritare
Primaria BLEJOI face sondaj de opinie pentru a stabili proiectele prioritare

Primăria comunei prahovene Blejoi a lansat o campanie de consultare a populaţiei pentru stabilirea proiectelor prioritare în următorii ani. Pornind de la ideea că oamenii cunosc cel mai bine problemele comunităţii locale, autorităţile îi invită pe localnici să completeze un chestionar în care să-şi spună părerea faţă de proiectele propuse şi să vină cu sugestii noi.

"Cetățenii sunt cei care cunosc cel mai bine necesitățile comunității. Este un exercițiu de transparență pe care vrem să-l facem periodic. Practic, oamenii vor decide cum vor fi investite fondurile colectate la bugetul local din taxe și impozite", a declarat primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, citat de Observatorul Prahovean.

Autorităţile au pregătit un chestionar, care va fi disponibil atât în publicația administrației locale, Info Blejoi, cât și pe pagina de internet a Primăriei, mai notează observatorulph.ro. Respondenţii sunt invitaţi să îşi ofere părerea cu privire la oportunitatea a trei proiecte propuse de administraţia locală - cumpărarea de terenuri pentru construirea de locuințe prin ANL pentru tineri, construirea unui bazin de înot, respectiv extinderea cimitirelor - dar şi să vină cu sugestii noi pentru proiectele pe care le consideră prioritare în următoarea perioadă.

sursa: actualitateaprahoveana.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office