Viceprimarul Cristi Ganea vrea "zebre" 3D in Ploiesti

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2017 499 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Cristi Ganea vrea "zebre" 3D in Ploiesti
Viceprimarul Cristi Ganea vrea "zebre" 3D in Ploiesti

Primăria Ploieşti şi-a propus să demareze un proiect prin care municipiul reşedinţă de judeţ să se numere printre oraşele în care trecerile de pietoni tradiţionale să fie înlocuite cu unele 3D. Iniţiativa îi aparţine viceprimarului Cristian Ganea, cel care consideră că prin realizarea acestor ”zebre” tridimensionale să scadă numărul accidentelor care au loc în oraş.

”Luăm în calcul ca şi în Ploieşti să realizăm astfel de treceri de pietoni 3D. Astăzi am avut discuţii cu reprezentanţii societăţi care fac marcaje si aştept propuneri de locaţii. O să fim nevoiţi să prezentăm acest proiect şi în Comisia de Circulaţie. Eu cred că datorită efectului vizual, şoferii vor fi descurajaţi să mai calce pedala de accelaraţie în respectivele zone”, a precizat viceprimarul Cristian Ganea.

Prima trecere de pietoni 3 D din România se află în Buzău şi a fost realizată de către   elevii  Liceului de Arte din municipiu.

sursa: deprahova.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office