Raul Petrescu a semnat astăzi contractul de management la RASP Ploieşti

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2017 301 ori
Google+ WhatsApp
Raul Petrescu a semnat astăzi contractul de management la RASP Ploieşti
Raul Petrescu a semnat astăzi contractul de management la RASP Ploieşti

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, structură subordonată administraţiei locale care, aşa cum îi spune şi numele, se ocupă de coordonarea serviciilor comunitare din municipiu, are, începând de astăzi, un nou director. Reprezentanţii Consiliului de Administraţie al RASP Ploieşti au anunţat astăzi semnarea contractului de management al lui Raul Petrescu, noul director al acestei instituţii, informeaza actualitateaprahoveana.ro 

Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieştiului în mandatul 2012-2016, a câştigat concursul de selecţie pentru postul de director al RASP, rămas vacant de aproape doi ani, după revocarea lui Radu Brânzei, perioadă în care conducerea Regiei a fost preluată, interimar, de directorul tehnic.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office