Miting de susţinere pentru Liviu Dragnea, în faţa sediului DNA

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2017 1014 ori
Google+ WhatsApp
Miting de susţinere pentru Liviu Dragnea, în faţa sediului DNA
Miting de susţinere pentru Liviu Dragnea, în faţa sediului DNA

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, s-a prezentat luni dimineaţă la DNA, unde a fost audiat într-un dosar penal, în care ar fi vizate fapte din 2008-2009.

UPDATE Liviu Dragnea a ieşit de la DNA după aproximativ o jumătate de oră, fără a face declaraţii. Liderul PSD a avut parte de aceeaşi busculadă creată de susţinători, însă şi-a făcut loc prin mulţime şi a plecat fără declaraţii.

UPDATE Liviu Dragnea a ajuns la DNA puţin înainte de ora 9.00. Liderul PSD a fost primit cu aplauze de susţinătorii PSD strânşi în faţa sediului DNA. Liderul PSD şi-a făcut cu greu drum prin mulţimea de jurnalişti, jandarmii fiind nevoiţi să asigure un cordon de trecere. Liviu Dragnea a intrat la DNA fără să facă declaraţii.

 

UPDATE La DNA au venit şi deputatul Marian Neacşu, secretar general PSD, Claudiu Manda, şeful Comisiei SRI, paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, ca să-l susţină pe Liviu Dragnea. Deputata Andreea Cosma este şi ea prezentă.

"Este un gest pe care îl facem noi, ne-am întâlnit la TSD şi am decis ca azi să fim alături de preşedintele nostru", şi-a explicat Marian Neacşu gestul.

Marian Neacşu a spus că îl susţin pe Liviu Dragnea "atâta vreme cât nu e declarat vinovat".

Neacşu a insistat că e este o manifestare paşnică şi normală.

"Este cât se poate de paşnică, cât se poate de serioasă, momente de genul de la ICCJ nu cred că s-au bucurat de prea multă simpatie. Codrin Ştefănescu poate să însoţească preşedintele partidului la un eveniment regretabil... Noi vrem ca aceste lucruri să nu se mai întâmple, preşedintele să se bucure de susţinerea partidului.

Care e problema la Bruxelles? Că noi am venit să susţinem preşedintele nostru? Nu văd nimic anormal. Nu e niciun fel de presiune, noi vom avea o manifestare paşnică", a mai spus Marian Neacşu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office