Liviu Dragnea TAIE ÎN CARNE VIE, în PSD: S-a decis DIZOLVAREA unei organizații, după umilința din alegeri în fața PNL

Publicat in Politica 11 Noiembrie 2017 798 ori
Google+ WhatsApp
Liviu Dragnea TAIE ÎN CARNE VIE, în PSD: S-a decis DIZOLVAREA unei organizații, după umilința din alegeri în fața PNL
Liviu Dragnea TAIE ÎN CARNE VIE, în PSD: S-a decis DIZOLVAREA unei organizații, după umilința din alegeri în fața PNL

Conducerea organizaţiei locale PSD Deva a fost dizolvată, iar secretarul general al filialei judeţene PSD Hunedoara, Radu Barb, a fost revocat din funcţie şi suspendat din partid pentru o perioadă de şase luni, pentru rezultatele slabe şi neimplicarea în campania pentru alegerile parţiale organizate la Deva pentru funcţia de primar.

"Biroul Permanent şi Comitetul Executiv al PSD Hunedoara au analizat implicarea în campania electorală a unor membri cu funcţii de conducere în partid. Secretarul executiv al organizaţiei judeţene PSD Hunedoara a fost revocat din funcţie şi suspendat din partid pentru o perioadă de şase luni. Disciplina de partid trebuie respectată şi trebuie să se muncească. Nu poţi face performanţă în politică fără disciplină în partid", a declarat sâmbătă preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor.

De asemenea, din organizaţia PSD Deva au mai fost excluşi patru membri, între care şi secretarul executiv Vasile Ţonea.În cazul PSD Deva s-a hotărât ca activitatea acesteia să fie coordonată de un comitet care va organiza alegeri interne în perioada 11 noiembrie 2017 - 10 ianuarie 2018, începând cu structurile de bază până la nivel de conducere.În replică, fostul secretar general al filialei judeţene PSD Hunedoara, Radu Barb, a spus că nu se consideră vinovat pentru pierderea alegerilor de primar la Deva şi că va contesta decizia Biroului Permanent prin care a fost revocat din funcţie şi suspendat temporar din partid."Nu sunt vinovat pentru pierderea alegerilor. Alegerile s-au pierdut din cauza incompetenţei strategilor de campanie aduşi de la Târgu Mureş, a neimplicării în campanie a preşedintelui interimar al PSD Deva, Natalia Intotero, a desemnării unui candidat nepotrivit şi a deciziilor greşite ale preşedintelui partidului", a arătat Radu Barb.Alegerile parţiale pentru funcţia de primar al municipiului Deva au fost câştigate de candidatul PNL, Florin Oancea, care a obţinut peste 42% din voturile valabil exprimate, în timp ce pentru reprezentantul PSD, Petru Mărginean, au votat 24,7% dintre alegători. PSD a pierdut alegerile din Deva, în ciuda faptului că atât Liviu Dragnea, cât și premierul Mihai Tudose au fust în vizită în oraș și au făcut multe promisiuni alegătorilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office