Ministrul Petre Daea a ajuns la Ploiesti. Bogdan Toader, CJPH: "Va asteptam sa degustati produse traditionale"

Publicat in Politica 11 Noiembrie 2017 1253 ori
Google+ WhatsApp
Ministrul Petre Daea a ajuns la Ploiesti. Bogdan Toader, CJPH: "Va asteptam sa degustati produse traditionale"
Ministrul Petre Daea a ajuns la Ploiesti. Bogdan Toader, CJPH: "Va asteptam sa degustati produse traditionale"

Caravana campaniei naționale de informare și promovare "Alege oaia!" a ajuns, sâmbătă, la Ploiești, eveniment la care participa și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Image may contain: 2 people, crowd and outdoor

Consumatorii vor putea degusta mâncăruri tradiționale din carne de oaie, iar cei interesați vor putea achiziționa carne de oaie proaspătă sau preparată, cașcaval, brânză de burduf, cârnați din carne de oaie și must de la producători din județ.

"Obiectivul final al acestei campanii este păstrarea tradițiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creșterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine și înființarea la nivel național a unei piețe de Gross, iar la nivel județean constituirea de magazine destinate comercializării cărnii și a produselor din carne de oaie", notează Ministerul Agriculturii.

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and closeup

"Am deschis astăzi, împreună cu domnul Petre Daea, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, campania "Alege oaia", ajunsă astăzi la Ploiești.

Campania națională are ca scop informarea, promovarea și încurajarea consumului de carne și produse din carne de oaie.

Vă așteptăm astăzi, pe platoul din fața Palatului Culturii din Ploiești, să degustați din produsele noastre tradiționale preparate din carne de oaie!

Vă puteți delecta, gratuit, cu mâncăruri tradiționale din carne de oaie, iar cei interesați vor putea achiziționa carne de oaie proaspătă sau preparată, cașcaval, brânză de burduf, cârnați din carne de oaie și must de la producători autohtoni din judeţ.", a scris Toader, pe Facebook.
Image may contain: one or more people, outdoor and closeup
Image may contain: one or more people, people standing, crowd and outdoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office