Doi manageri noi, la Primaria Ploiesti. Ce atributii vor avea

Publicat in Politica 10 Noiembrie 2017 985 ori
Google+ WhatsApp
Doi manageri noi, la Primaria Ploiesti. Ce atributii vor avea
Doi manageri noi, la Primaria Ploiesti. Ce atributii vor avea

Edilul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a vorbit despre o serie de disfuncționalități în ceea ce privește organigrama Primăriei Ploiești, de ajustări absolut necesare, dar și de faptul că administrația locală va avea doi noi manageri.

„Sunt câteva ajustări pe care trebuie să le facem la nivel de organigramă. Sunt câteva disfuncționalități care au început să se acutizeze și trebuie să luăm o decizie”, a susținut Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Cu privire la zvonul apărut în administrație că vor fi create două noi posturi de manageri la nivelul Primăriei Ploiești, edilul a confirmat faptul că există o astfel de analiză.

„Există o legislație proprie pentru managementul public. Există un corp al managerilor publici și ei sunt persoane care au urmat o serie de cursuri în structura administrației și, din acest corp de funcționari, care sunt asimilați înalților funcționari publici, vom alege, în funcție de competențele pe care le au și în funcție de sarcinile și atribuțiile conform fișei postului”, a susținut Adrian Dobre.

sursa: www.observatorulph.ro 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office