Noul purtător de cuvânt al PNL, HAOS la Antena 3. Cum s-a facut de râs

Publicat in Politica 09 Noiembrie 2017 1203 ori
Google+ WhatsApp
Noul purtător de cuvânt al PNL, HAOS la Antena 3. Cum s-a facut de râs
Noul purtător de cuvânt al PNL, HAOS la Antena 3. Cum s-a facut de râs

Noul purtător de cuvânt al PNL numit recent în funcție, Ionel Dancă, a generat un adevărat haos în platoul ”Sinteza Zilei”, unde a fost invitat marți seară. 

Ionel Dancă s-a certat și cu Mugur Ciuvică și cu Steluța Cătăniciu. 

Mugur Ciuvică a afirmat că Ionel Dancă se plimba prin Guvern când era tehnocrat, iar acum se plimbă în jurul Guvernului. Replica lui Ionel Dancă a fost că Mugur Ciuvică e ușor de mulțumit. Președintele GIP a revenit: ”Eu sunt ușor de mulțumit, dar și pe mine m-ați dezamăgit”. 

Show cu Steluța Cătăniciu

Confruntarea lui Ionel Dancă cu Steluța Cătăniciu a fost, însă, explozivă: 

Steluța Cătăniciu: Vreau să-l întreb pe dl Dancă dacă i se pare că au guvernat cu nerușinare în perioada 2015-2016, fiind conduși de la Bruxelles. Trădători de țară! Este păcat că instituțiile statului nu se autosesizează pentru modul în care ați guvernat. 

Ionel Dancă: Doamna Cătăniciu, vreți ca România să iasă din UE? Spuneți, doamna Cătăniciu, vreți ca România să iasă din UE? 

Steluța Cătăniciu: Lăsați-mă cu textele astea! 

Ionel Dancă: Vreți în Belarus, doamna Cătăniciu! 

Steluța Cătăniciu: Lăsați-mă cu Rusia! Iar începeți cu Rusia? Vreți să vă spun și eu de Soros? Că vă plătește și v-a plătit din greu. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office