SC Hale şi Pieţe a dat în judecată firma care administrează Oborul

Publicat in Politica 23 Octombrie 2017 518 ori
Google+ WhatsApp
SC Hale şi Pieţe a dat în judecată firma care administrează Oborul
SC Hale şi Pieţe a dat în judecată firma care administrează Oborul

George Pană, viceprimarul Ploieștiului, a anunţat luni că SC Hale şi Pieţe a dat în judecată firma SC Clipperton SRL, societate care administrează Oborul, ca urmare a faptului că la notificarea SC Hale și Piețe privind rezilierea contractului, nu s-a dat curs.

"Litigiul se află în prezent pe rolul instanţei. Aşteptăm să fie stabilit primul termen al procesului", a precizat vicele George Pană citat de observatorulph.ro

În anul 2013, SC Hale şi Pieţe a încheiat, pentru o perioadă de 10 ani, un contract de asociere în participațiune, cu o firmă din Giurgiu, pentru exploatarea în comun a Oborului.

Firma care a câştigat licitaţia, SC Clipperton SRL, avea obligaţia de a realiza investiţii în valoare de 7.535.000 lei, în trei etape. La un control al Camerei de Conturi Prahova s-a constatat că planul de investiţii nu a fost respectat nici măcar pentru prima etapă.

Sursa: observatorulph.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office