Adrian Nastase, dezvaluiri BOMBA: "Basescu a primit CADOU de la Soros un..."

Publicat in Politica 20 Octombrie 2017 2042 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Nastase, dezvaluiri BOMBA: "Basescu a primit CADOU de la Soros un..."
Adrian Nastase, dezvaluiri BOMBA: "Basescu a primit CADOU de la Soros un..."

Fostul premier, Adrian Năstase, vine cu dezvăluiri de ultimă oră cu privire la subiectul care pare să fie în centrul atenţiei zilele acestea: Sistemul paralel din România. Fostul politician scrie pe blogul său, sub forma unei poveşti, paşii pe care artizanii acestui Sistem i-au urmat pentru implementarea lui.

"In 2005, un om a primit, de la George Soros, un buldog. El s-a apucat sa-l dreseze si să-l invete sa-i atace ne-prietenii. L-a trimis si la Bruxelles să se perfectioneze si să-si ascută dintii. Apoi, omul le dadea cateilor din sat ramasite de mancare si, din cand in cand, ca să-i sperie, le arăta licuriciul. Asta ca să nu se implice atunci când buldogul ii ataca adversarii.

A trecut un an, au trecut nouă, omul si-a pierdut din puteri. Intr-o zi, flămand, buldogul, a inceput s-si alerge stăpânul. Si face acest lucru si in prezent. Prietenii omului cred că buldogul e de vină. Eu am o alta părere.

Legendă (pentru cei care nu au inteles): omul este Traian Băsescu iar buldogul este „sistemul” (prezentat in anumite povestiri, ca o entitate ezoterică, impersonală).

Concluzie (cum ar spune un cunoscut al meu): „Hai să n-o mai ciufulim atata”. Chiar nu-mi plac cei care fac pe prostii ca nu au inteles cine a construit „Sistemul”. Iar unii dintre ei chiar au pus umărul.", scrie fostul premier Adrian Năstase.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office