Primarul din Blejoi, felicitat de ministrul Marius Dunca

Publicat in Politica 17 Octombrie 2017 831 ori
Google+ WhatsApp

Ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, a efectuat, luni, o vizita de lucru in judetul Prahova, insotit de presedintele Consiliului Judetean, Bogdan Toader.

Unul dintre obiectivele deplasarii in judetul nostru l-a reprezentat vizitarea Salii Polivalente din Blejoi, investitie care a costat 2 milioane de euro.

Aceasta este cea mai modernă sală din zona rurală a judeţului şi va fi omologată la nivel international pentru sportul de performanţă.

"Un exemplu de bună practică în ceea ce privește susținerea sportului este activitatea primarului Comunei Blejoi, Adrian Dumitru.
Am vizitat, împreună cu președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Andrei Toader, Sala Polivalentă Blejoi și am avut plăcuta surpriză să găsesc o sală modernă, dotată corespunzător, care vine în sprijinul activității sportive destinate copiilor și juniorilor.
Felicitări, domnule primar!", a scria ministrul Dunca pe Facebook.

În afara sălii de sport propriu-zise, cu 500 de locuri pentru spectatori şi teren care respectă toate criteriile handbalului şi baschetului profesionist, clădirea mai cuprinde un spaţiu modern în care vor fi amenajate o sală de conferinţe, una de fitness, dar şi birouri pentru administraţia clădirii şi conducerea Clubului Sportiv Blejoi.

Spre deosebire de alte săli de sport construite după anul 2000, unele ridicate după ureche, cea din Blejoi a fost gândită, din start, în cele mai mici detalii, pentru a corespunde criteriilor de omologare.

Astfel, datorită dimensiunilor terenului şi facilităţilor de care dispune clădirea, sala de sport din Blejoi poate intra fără probleme în circuitul profesionist al sporturilor de sală. Aici, în funcţie de solicitări, se pot disputa meciuri oficiale de handbal şi baschet, iar spaţiul poate fi folosit, desigur, şi pentru antrenamente la toate categoriile de vârstă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office