Roxana-Cezarina Bănică este noul secretar al Guvernului

Publicat in Politica 13 Octombrie 2017 1135 ori
Google+ WhatsApp
Roxana-Cezarina Bănică este noul secretar al Guvernului
Roxana-Cezarina Bănică este noul secretar al Guvernului

Premierul Mihai Tudose a anunțat vineri, după ședința Comitetului Executiv al PSD, că noul secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, va fi Roxana-Cezarina Bănică. Aceasta fusese numită pe 4 octombrie secretar general adjunct.

Roxana Bănică îi ia locul lui Mihai Busuioc, numit între timp de Parlament în funcția de președinte al Curții de Conturi.

Roxana-Cezarina Bănică a lucrat mai mulţi în postul de consilier la Cancelaria primului-ministru, însă în guvernul Grindeanu a ocupat funcţia de secretar general în Ministerul Finanţelor.

Funcția de secretar general al Guvernului este una foarte importantă, lucru care s-a putut vedea și în timpul crizei generate de demiterea Guvernului Grindeanu. Toate deciziile Guvernului trec pe la Secretariatul General și nimic nu poate fi publicat în Monitorul Oficial fără semnătura secretarului general.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office