Alegeri la ALDE Ploiesti. Tariceanu, prezent

Publicat in Politica 13 Octombrie 2017 777 ori
Google+ WhatsApp
Alegeri la ALDE Ploiesti. Tariceanu, prezent
Alegeri la ALDE Ploiesti. Tariceanu, prezent

Membrii ALDE Ploieşti îşi vor alege, sambata, noua structură de conducere a filialei municipale. Alegerile vor avea loc în Sala Europa din Palatul Administrativ. La eveniment va participa si Calin Popescu Tariceanu.

Până acum, reprezentanţii formaţiunii nu au oferit foarte multe informaţii cu privire la persoanele înscrise în cursă sau numărul acestora, încă fiind deschisă perioada de candidaturi.

Surse din interiorul partidului spun că sunt şanse mari ca George Pană, viceprimarul Ploieştiului, să fie reconfirmat, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale.

Avocat de meserie, George Pană a preluat această funcţie în vara lui 2016, după ce, anterior, în timpul procesului de fuziune dintre PLR şi PC, fusese copreşedintele organizaţiei judeţene, din postura de preşedinte al fostului Partid Conservator Prahova. În momentul retragerii de la conducerea organizaţiei judeţene, acesta nu a ascuns intenţia unei candidaturi la Primăria Ploieşti în 2020. „Îmi doresc, în acest fel, să îmi dedic întreaga energie îndeplinirii prerogativelor pe care le am în calitate de viceprimar și întăririi organizației municipale, cu atât mai mult cu cât mă gândesc foarte serios la o viitoare candidatură la funcția de primar", declara acesta într-un comunicat transmis de ALDE la momentul respectiv.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office