Mircea Badea: Cum a trecut Belina de la stat la stat, e nod în papură

Publicat in Politica 12 Octombrie 2017 412 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Badea: Cum a trecut Belina de la stat la stat, e nod în papură
Mircea Badea: Cum a trecut Belina de la stat la stat, e nod în papură

Dosarul ”Belina” este un ”nod în papură”, crede Mircea Badea, care spune că dacă sistemul nu poate lovi direct în Liviu Dragnea, lovește în apropiații săi.

”Se presupune că DNA investighează acțiuni de corupție. Cum a trecut Belina de la stat la stat e nod în papură. Când era Ponta șmecher, îi căutau nod în papură. Acum, fiind Dragnea șmecher, îi caută nod în papură. Nu i-au găsit, că altfel ar fi fost la pușcărie. Le caută apropiaților lui Dragnea. El nu e nici în dosar. Speța e în cel mai bun caz minoră. În loc să le spunem procurorilor să își bage mințile în cap, că iau lefuri mari și nu de la PNL TV (...) anticorupție, nu harneală, anticorupție puteți să faceți?” a întrebat Mircea Badea, miercuri, la ”Sinteza Zilei”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office