SONDAJ devastator pentru opoziţie. PSD, scor RECORD!

Publicat in Politica 09 Octombrie 2017 481 ori
Google+ WhatsApp
SONDAJ devastator pentru opoziţie. PSD, scor RECORD!
SONDAJ devastator pentru opoziţie. PSD, scor RECORD!

 

După scandalul stârnit de sondajul Avangarde, care arăta că PSD stă în continuare bine în preferinţele românilor dar Guvernul este preceput foarte prost, un nou sondaj vine să confirme situaţia. O cercetare sociologică realizată de Sociopol în perioada 22 septembrie - 5 octombrie arată că PSD este la un nivel istoric, dar românii au devenit la fel de pesimişti ca în 2016.

La întrebarea "Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, dvs. cu reprezentanţii cărui partid aţi vota?", răspunsurile arată în felul următor:

PSD - 61%
PNL - 24%
ALDE - 4%
UDMR - 3%
PMP - 3%
USR - 2%
PER - 1%
PRM - 1%
PRU - 0%
Independent - 0%
Altul - 1%

Procentele sunt din răspunsurile celor care ar merge la vot (46% din total).

Vezi AICI datele complete ale sondajului! (.pdf)

content-image

DIRECȚIA ROMÂNIEI

66% consideră că România merge într-o direcție greșită, 22% direcție bună şi 12% Nu Stiu/ Nu Răspund. "Revenire la niveluri ridicate de nemulțumire generală, difuză. Prima jumătate a anului 2017 cunoscuse un ușor respiro de încredere și optimism generalizat. Criza căderii guvernului Grindeanu se pare că pus capăt acestui respiro atitudinal. Românii au intrat din nou în zodia „lucrurile merg prost”, specifică fie momentelor de criză economică, fie celor de criză politică", este concluzia Sociopol.

content-image

 

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office