Cand isi vor primi salariile restante angajatii SGU. Ce spune viceprimarul Ganea

Publicat in Politica 09 Octombrie 2017 759 ori
Google+ WhatsApp
Cand isi vor primi salariile restante angajatii SGU. Ce spune viceprimarul Ganea
Cand isi vor primi salariile restante angajatii SGU. Ce spune viceprimarul Ganea

Angajații Societății de Gospodărire Urbană Ploiești nu și-au mai primit salariile din luna august, ajungând la capătul răbdării. Viceprimarul Cristian Ganea spune că i-a primit pe mulți dintre aceștia în audiență și că oamenii nu mai au bani să își cumpere medicamente sau să își plătească ratele, situația fiind dramatică pentru mulți dintre ei.

Conducerea SGU a depus astăzi noul raport de evaluare a bunurilor la ANAF, iar dacă documentația este în regulă asta ar însemna ca mâine să fie aprobată eșalonarea datoriei pe care o are societatea. După acest lucru, Primăria Ploiești va putea vira banii pentru plata lucrărilor efectuate de SGU, iar oamenii și-ar putea primi salariile, potrivit city-managerului Teodora Marin.

Directorul SGU, Ovidiu Negulescu, a spus că nu va mai face niciun fel de declarații până miercuri pe marginea acestui subiect, pentru a nu crea divergențe la nivelul administrației publice locale.

sursa: www.ziarulincomod.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office