Primari, viceprimari si consilieri locali, declarati INCOMPATIBILI de Agentia Nationala de Integritate

Publicat in Politica 09 Octombrie 2017 496 ori
Google+ WhatsApp
Primari, viceprimari si consilieri locali, declarati INCOMPATIBILI de Agentia Nationala de Integritate
Primari, viceprimari si consilieri locali, declarati INCOMPATIBILI de Agentia Nationala de Integritate

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și fals în declarații în cazul a șase foști și actuali aleși locali. Potrivit unui comunicat al ANI, vizaţi sunt doi primari, doi viceprimari, dar şi doi consileri locali.

În cazul primarului comunei Dochia, din judeţul Neamţ, ANI susţine că Ciubotaru Iulian Gheorghe a deţinut simultan funcţia de primar şi a încasat salariu de la un SRL.  Fostul primar al comunei Zorlenţu Mare, din Caraş Severin se află într-o situaţie similară. Acesta a deţinut simultan funcţia de primar şi calitatea de comerciant persoană fizică.

Sunt şi doi viceprimari pe lista ANI: viceprimarul comunei Sângeorgiu de Mureş, Birtalan Istvan, dar şi fostul viceprimar al comunei Ocna de Fier, Mircea Ungurean. În cazul lui Birtalan Istvan, oficialii ANI susţin că acesta a fost şi administrator la mai multe firme în timpul mandatului, dar au menţionat şi faptul că fostul viceprimar nu a relevat veniturile încasate în baza contractelor PFA în declaraţiile de avere.

Pe listă se regăsesc şi doi consilieri locali: consilierul local în cadrul Consiliului Local al comunei Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, Niculae Mărgărit şi fostul consilier local în cadrul Consiliului local al comunei Mălureni, județul Argeș, Bucălie Florian.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office