SCANDAL! Un fost ministru liberal arată ce se întâmplă în partidul condus de Orban: PNL, transformat în 'SRL cu acțiunile la purtător'

Publicat in Politica 08 Octombrie 2017 621 ori
Google+ WhatsApp
SCANDAL! Un fost ministru liberal arată ce se întâmplă în partidul condus de Orban: PNL, transformat în 'SRL cu acțiunile la purtător'
SCANDAL! Un fost ministru liberal arată ce se întâmplă în partidul condus de Orban: PNL, transformat în 'SRL cu acțiunile la purtător'

Constantin Traian Igaş, fost ministru de Interne, a adus acuze grave partidului condus de Ludovic Orban, care permite ca la Arad organizaţia să fie aruncată în haos. Igaş spune că filiala arădeană a PNL, condusă de Gheorghe Falcă, a fost transformată în SRL, scrie arad24.net. Totul se întâmplă, spun alţi vechi liberali, cu complicitatea lui Ludovic Orban, care i-ar fi promis lui Gheorghe Falcă că îl va plasa pe un loc eligibil la alegerile parlamentare în schimbul susţinerii pentru a obţine conducerea PNL.

Mai mult, spun unii liberali, Orban ar închide ochii şi la faptul că alegerea lui Falcă în fruntea organizaţiei arădene s-a făcut fără respectarea statutului şi permite tergiversarea contestaţiei la Curtea de Onoare şi Arbitraj a partidului tocmai pentru ca Falcă să rămână şef la PNL Arad. În acest timp, organizaţia judeţeană a PNL este aproape în pragul scindării.

„PNL Arad – o filială transformată într-un SRL cu acțiunile la purtător !!!!??? Pas cu pas toate “acțiunile” deținute de membrii din structura de conducere județeană au fost confiscate prin metode mai puțin ortodoxe de singurul ateu și “Dottore” în comunicare !!!!!”, spune Constantin Traian Igaş pe contul său de socializare.

El îl acuză practic pe Gheorghe Falcă, chiar dacă nu îi dă numele. Fostul ministru arată exact ce se întâmplă în PNL Arad.

„Ridicolul care a pus stăpânire pe această filială, prin duplicitatea unora, prin trădarea altora, prin lipsa de curaj și implicare a celor din conducerea centrală transformă, pas cu pas, o filială de mare succes în una de pluton! Aud tot mai des spunându-se “lasă, să plece nebunul la Bruxelles”, să ne scăpăm de el și pe urmă schimbăm lucrurile!!!!

Cum??? Cu cine???? Cu voi, cei depersonalizați ???!! Cu voi, cei care sunteți obișnuiți să trăiți din trădare, cu cei care ați fost profitorii de serviciu în umbra dictatorului !??? Voi chiar nu înțelegeți că nici cei mai înfocați susținători ai noștri nu mai digeră situația în care am fost târâți de orgoliile nemăsurate ale unuia și lașitatea trădătorilor???!!!”, spune Igaş.

El încearcă să-i trezească pe liberali la realitate: „Cu siguranță că dușurile reci spre care ne îndreptăm pe unii îi vor aduce cu picioarele pe pământ (pe unii în veac), dar atunci va fi prea târziu din păcate !!! P.S. Important de reținut: o construcție de la bază este mult mai ușoară decât o reconstrucție cu elemente ruginite!”
În timp ce Ludovic Orban se face că nu vede situaţia de la Arad, unii primari liberali, deşi sunt şantajaţi cu pierderea unor finanţări chiar de către colegii lor aflaţi în fruntea unor instituţii unde alocarea banilor nu ar trebui să se facă pe criterii politice, negociază în secret pentru a trece la alte partide unde speră că vor fi respectaţi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office