Liviu Pleșoianu, dezvăluire EXPLOZIVĂ: cine este, de fapt, omul cu cătușele de la ÎCCJ

Publicat in Politica 06 Octombrie 2017 1243 ori
Google+ WhatsApp
Liviu Pleșoianu, dezvăluire EXPLOZIVĂ: cine este, de fapt, omul cu cătușele de la ÎCCJ
Liviu Pleșoianu, dezvăluire EXPLOZIVĂ: cine este, de fapt, omul cu cătușele de la ÎCCJ

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu susține că i-a identificat pe cei care au protestat împotriva lui Liviu Dragnea la ÎCCJ. Pleșoianu prezintă o serie de imagini de pe paginile de Facebook ale acestora în care apar în ipostaze nu tocmai acceptabile social. Spre exemplu, bărbatul care i-a pus cătușele în față lui Liviu Dragnea și-a updatat profilul de Facebook și acum apare Bogdan Stan ”omul cu cătușele”.

”Iată cu cine a venit după el pseudojurnalistul scelerat (Mălin BOT), pentru a-l agresa pe președintele Camerei Deputaților... Îmi este foarte #SCÂRBĂ de #PROPAGANDA abjectă a lui Rareș Bogdan-TALIBAN, a lui Oreste-ESOTERICUL, a distinsei Unități-de-Manipulare DOGIOIU, precum și a tuturor celorlalți slujitori ai Noii Securități!

P.S. #REZIST? Ăștia sunt reprezentanții voștri? ...Aștept un răspuns din partea ONG-urilor mega implicate social care și-au deplasat recent "conștiința civică" la Cotroceni... #ȘiNoiVăVEDEM ...în toată splendoarea voastră!”, arată Liviu Pleșoianu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office