Unul dintre 'bodyguarzii' lui Liviu Dragnea rupe tăcerea: De ce a fost la Înalta Curte

Publicat in Politica 05 Octombrie 2017 1374 ori
Google+ WhatsApp
Unul dintre 'bodyguarzii' lui Liviu Dragnea rupe tăcerea: De ce a fost la Înalta Curte
Unul dintre 'bodyguarzii' lui Liviu Dragnea rupe tăcerea: De ce a fost la Înalta Curte

Scandalul din urmă cu câteva zile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie e departe de a se încheia. Liviu Dragnea a fost flancat la ieşire de mai mulţi 'bodyguarzi' despre care s-a spus că fac parte dintr-un clan interlop. Aceştia au fost văzuţi lângă secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu şi s-a speculat că acesta a fost cel care i-a adus.

Unul dintre 'bodyguarzii' lui Liviu Dragnea s-a decis să rupă tăcerea. Simpatia faţă de PSD l-a făcut pe unul dintre apărătorii lui Liviu Dragnea să meargă la Instanţa Supremă, unde i-a făcut cale liberă şefului PSD, printre jurnalişti şi contestatari. Asta susţine bărbatul, într-o reacţie pentru Realitatea TV. ”Intenția mea nu a fost să apar în presă. Doar am fost prezent într-un moment imortalizat de aceasta. Nu am fost chemat de nimeni, doar spiritul civic și simpatia faţă de PSD m-au făcut să părăsesc biroul și să merg la ÎCCJ. Acolo am întâlnit atât cunoscuți, cât și necunoscuți. Nu am deranjat pe absolut nimeni, nu am luat parte la mascarada creată de niște așa-ziși 'jurnaliști'", a afirmat bărbatul.

Acesta susține că i s-au adus tot felul de injurii și acuzații și spune că nu înțeleg de ce presa folosește termeni precum ”interlop” și ”mafiot” când vorbește despre el. ”Nu înțeleg de ce dânșii susțin atât de vehement faptul ca am făcut o ilegalitate fiind acolo. Nu înțeleg care este fapta pe care am comis-o”, a mai precizat bărbatul, conform sursei citate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office