Delegatie libaneza, in vizita la Consiliul Judetean Prahova. Ce s-a discutat

Publicat in Politica 22 Septembrie 2017 622 ori
Google+ WhatsApp
Delegatie libaneza, in vizita la Consiliul Judetean Prahova. Ce s-a discutat
Delegatie libaneza, in vizita la Consiliul Judetean Prahova. Ce s-a discutat

Vineri , 22 septembrie 2017, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader şi vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă au primit vizita oficială a unei delegaţii din Republica Libaneză.

Delegaţia oaspeţilor libanezi a fost compusă din reprezentanţi ai mediului de afaceri dar şi din reprezentanţi ai autorităţilor locale ale oraşului Zahle, cel de-al treilea oraş ca mărime din Liban.

În cadrul întâlnirii oficiale au fost abordate în principal aspecte legate de dinamizarea relaţiilor economice precum şi dezvoltarea unor potenţiale colaborări de afaceri între investitori din Judeţul Prahova şi cei din Republica Libaneză.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a evidenţiat oportunităţile de afaceri pe care investitorii din Liban le pot dezvolta în Judeţul Prahova, menţionând şi exemplele de bună practică a parcurilor industriale. La rândul lor oamenii de afaceri din Republica Libaneză s-au arătat interesaţi de posibila dezvoltare a afacerilor în domeniul materialelor de construcţii, medicină, băuturi alcoolice.

Cele două părţi au identificat şi posibilitatea unor colaborări instituţionale bilaterale în domeniul administraţiei publice, precum şi perspectivele de dezvoltare a relaţiilor dintre Judeţul Prahova şi Republica Libaneză.

La întâlnirea oficială de astăzi au mai participat prefectul Judeţului Prahova, Mădălina Lupea si viceprimarul Municipiului Ploieşti, Cristian Ganea.

Image may contain: 5 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office