Caz uluitor! Un român va sta DUPĂ GRATII pentru evaziune fiscala de DOAR 72 de lei

Publicat in Politica 19 Septembrie 2017 862 ori
Google+ WhatsApp
Caz uluitor! Un român va sta DUPĂ GRATII pentru evaziune fiscala de DOAR 72 de lei
Caz uluitor! Un român va sta DUPĂ GRATII pentru evaziune fiscala de DOAR 72 de lei

Un caz uluitor în România zilelor noastre! Un român va sta după gratii pentru doar 72 de lei. Acesta a fost acuzat de evaziune fiscală, iar instanța nu l-a iertat.

Un bărbat din Brăila a fost condamnat la 1 an, 2 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală de 72 de lei. Acesta a închiriat pentru o lună o garsonieră fără a încheia un contract la ANAF.

Oamenii legii au fost înștiințați de acest lucru chiar de femeie căreia i-a fost închiriată garsoniera, pentru o lună, în schimbul sumei de 550 de lei. Bărbatul a recunoscut fapta și a achitat la ANAF prejudiciul de 72 de lei cauzat din neplata impozitului pentru profitul obținut, însă acest lucru nu l-a scăpat de pedeapsă.

În aceste circumstanțe, bărbatul s-a ales cu 8 luni de închisoare, la care magistrații au adăugat și o altă sentință primită în trecut, 1 an de închisoare cu suspendare, pentru refuzul sau sustragerea conducătorului auto de la prelevarea de mostre biologice, rezultând astfel condamnarea de 1 an, 2 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office