Inmormantare Mircea Ionescu Quintus

Publicat in Politica 18 Septembrie 2017 1259 ori
Google+ WhatsApp
Inmormantare Mircea Ionescu Quintus
Inmormantare Mircea Ionescu Quintus

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, care a decedat, vineri, la vârsta de 100 de ani, va fi înmormântat, luni după-amiază, la Ploieşti. Funeraliile au fost programate să înceapă la ora 12.00, la biserica Buna Vestire, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al omului politic. După slujba religioasă cortegiul funerar se va îndrepta către cimitirul Viişoara din Ploieşti.

Sicirul cu trupul neînsufleţit al seniorului liberal a fost depus încă de duminică la biserica din imediata apropiere a locuinţei din Ploieşti a familiei Quintus, şi tot aici va fi oficiată şi slujba de înmormântare începând cu ora 12.00.

Apropiaţi ai PNL Prahova au precizat că la ora 13.00 cortegiul funerar va părăsi lăcaşul de cult şi se va îndrepta spre cimitirul Viişoara din Ploieşti, acolo unde familia Quintus deţine un loc de veci.

La Ploieşti sunt aşteptaţi, luni, să audcă un ultim omagiu  liberalului Mircea Ionescu Quintus lideri din PNL, dar şi preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, ministrul de Interne, Carmen Dan şi oameni de cultură.

Mircea Ionescu Quintus a încetat din viaţă, vineri, al Ploieşti, la domiciliu, în braţele soţiei sale, Viorica, dar şi alături de medicul său curant. Seniorul liberal se retrăsese din viaţa publică încă din primăvara acestui an, răpus de o afecţiune medicală care nu i-a mai permis să părăsească locuinţa. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office