Demisie BOMBĂ din PNL: un greu al partidului a DEMISIONAT

Publicat in Politica 14 Septembrie 2017 381 ori
Google+ WhatsApp
Demisie BOMBĂ din PNL: un greu al partidului a DEMISIONAT
Demisie BOMBĂ din PNL: un greu al partidului a DEMISIONAT

 

O nouă demisie bombă lovește PNL, după plecarea europarlamentarului Ramona Mănescu.

Senatorul PNL, Vergil Chițac, a demisionat din PNL, însă deocamdată nu a dorit să explice care sunt motivele acestei plecări. La fel ca și Ramona Mănescu, Vergil Chițac este unul dintre greii PNL din organizația de Constanța.

Vergil Chițac a fost, până la începutul anului 2016, rectorul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”,iar în 2016 s-a retras din Marină cu grad de amiral și s-a înscris în PNL. El a candidat din partea PNL la Primăria Constanța, dar a pierdut, însă ulterior a fost cap de listă la Senat la alegerile parlamentare și a ajuns în Parlament.

Scandalurile se țin lanț în organizația PNL Constanța. În 2016, înainte de alegeri a plecat un al greu liberal din Constanța, Gigi Chiru, care s-a transferat la ALDE.

Recent, organizația a fost zguduită de demisia europarlamentarului Ramona Mănescu, care a trecut tot la ALDE. Surse politice susțin că și Vergil Chițac va urma același traseu și se va înscrie în ALDE.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office