Andrei Volosevici, mesaj pentru Roberta Anastase: "As ruga-o să se preocupe mai mult de bârna din proprii ochi."

Publicat in Politica 12 Septembrie 2017 1450 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Volosevici, mesaj pentru Roberta Anastase: "As ruga-o să se preocupe mai mult de bârna din proprii ochi."
Andrei Volosevici, mesaj pentru Roberta Anastase: "As ruga-o să se preocupe mai mult de bârna din proprii ochi."

Retras din viata politica imediat dupa alegerile locale, Andrei Volosevici a revenit in prim-plan cu un mesaj pe care i-l adreseaza Robertei Anastase, ca raspuns la afirmatiile acesteia din urma, in care a declarat ca primarul Adrian Dobre s-a inconjurat cu o "gașcã" formata din oamenii lui Volosevici.

Iata ce i-a transmis fostul primar al Ploiestiului Robetei Anastase:

”Referitor la comentariile doamnei Anastase doresc doar să fac câteva comentarii menite să lămurească clar ridicolul acestei situații speculate public de doamna deputat:
1. Nicio persoană angajată în primăria Ploiești, din sau din afara anturajului lui Adrian Dobre, nu este „omul meu”. Sunt foarte mulți oameni pe care îi cunosc prin prisma funcțiilor deținute, îi respect pe majoritatea, orice alt comentariu este ridicol și ne duce undeva în perioada de tristă amintire
2. Roberta Anastase a identificat cei trei oameni vinovați de ce se întâmplă în primăria Ploiești. Foarte bine! Primarul Ploieștiului este liber să îi dea afară. Doamne ajută ca toate să se rezolve în Ploiești după această măsură.
3. Ca să fie foarte clar: nu mai dețin funcții publice, nu mi le mai doresc și aș ruga-o respectuos pe doamna Anastase să se preocupe mai mult de bârna din proprii ochi."

Reamintim ca duminica, la Festivalul Cașcavelei, Roberta Anastase a declarat: ”Sunt nemulțumită de ”gașca” formată în jurul primarului, toți fiind oamenii lui Volosevici. Toți cei care îl înconjoară pe primar au ajuns în aceste funcții la sfatul lui Andrei Volosevici, care era încă membru PNL la momentul la care Dobre a câștigat primăria.”

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office