Dan Diaconescu trăiește un calvar după gratii

Publicat in Politica 12 Septembrie 2017 1867 ori
Google+ WhatsApp
Dan Diaconescu trăiește un calvar după gratii
Dan Diaconescu trăiește un calvar după gratii

Dan Diaconescu trece prin momente cumplite. Omul de televiziune riscă să-și piardă casele, pentru că banca vrea să-și recupereze banii pe care acesta i-a împrumutat înainte de a intra la închisoare, informează Antena3.

Pentru a-și construi OTV și pentru a cumpăra echipamentul, Diaconescu a făcut un credit de 5.6 milioane de euro. În condițiile în care ar fi lucrat, acesta ar fi putut să-și achite creditul, însă intră în pușăcrie, iar banca se întoarce împotriva sa și a bunurilor familiei sale.

Pentru cei 5.6 milioane de euro, banca i-a pus deja sechestru pe cinci case, patru în București și una în Sinaia.

În acest moment, omul de televiziune face eforturi uriașe prin avocatul său și a depus o contestație la executare cu privire la această sumă, în speranța că va reuși să oprească o situație critică în care fiica și soția sa ar ajunge în stradă.

Chiar și în închisoare, Dan Diaconescu a reușit să plătească 40.000 de euro pe lună, însă după un an, a cerut o reeșalonare de câte 20.000 de euro pe lună, dar banca nu a fost de acord, iar de aici au început problemele.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office