Pmp Prahova a participat la scoala de vara OTPMP

Publicat in Politica 11 Septembrie 2017 433 ori
Google+ WhatsApp
Pmp Prahova a participat la scoala de vara OTPMP
Pmp Prahova a participat la scoala de vara OTPMP

Echipa de conducere a PMP Prahova a participat la mai multe evenimente interne importante.

Mesajul postat pe pagina de Facebook a organizației:

A fost un sfârșit de săptămână plin pentru Partidul Mișcarea Populară. Echipa noastră, a PMP-Prahova, a participat la școala de vară a tineretului din partid și la ședința Consiliului Național, ambele evenimente având loc la Olimp. La școala de vară, PMP și-a arătat potențialul de creștere prin numărul și calitatea tinerilor care au venit alături de noi, în toată țara. Ei sunt confirmarea faptului că putem lupta oricând pentru România, de la egal la egal cu PSD sau PMP. Împreună, am dezbătut subiecte care țin de comunicarea și de organizarea partidului, dar și chestiuni de interes pentru toți românii, precum viitorul Uniunii Europene. „Trebuie să le vorbim românilor despre casa noastră, Europa”, le-a spus tinerilor președintele Traian Băsescu.
Președintele PMP-Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, concluzionează asupra reuniunii mișcării populare de la Olimp: „Dacă tinerii de la noi, din partid, vor avea șansa de a ajunge cât mai repede în funcții publice, România va avea o șansă de dezvoltare în plus”.

Cristi Vasilescu

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office