Echipa PSD Prahova, alaturi de turistii veniti la Valea Doftanei

Publicat in Politica 11 Septembrie 2017 Actualizat: 11 Septembrie 2017 789 ori
Google+ WhatsApp

Festivalul Cascavelei, un eveniment cu traditie in Valea Doftanei, i-a avut drept invitati nu doar pe cetatenii veniti din mai multe localitati ale judetului, ci si pe unii dintre cei mai importanti politicieni ai Prahovei.

Astfel, sambata, la festival si-a facut aparitia o echipa a PSD Prahova, din care au facut parte presedintele Consiliului Judetean, Bogdan Toader, deputatii Laura Moagher, Rodica Paraschiv si Andrei Nicolae, dar si subprefectul judetului, Emil Draganescu si senatorul Emanoil Savin.

Social-democratii au raspuns pozitiv invitatiei primarului Lucian Costea si s-au alaturat oamenilor veniti din tot judetul. Cu ocazia festivalului, mai multi prahoveni s-au aratat interesati sa-i cunoasca pe cei aflati in fruntea administratiei judetene.

"An de an, incepand cu anul 2002, in luna septembrie, in comuna Valea Doftanei se desfasoara "Festivalul Cascavelei" - o serbare campeneasca ce are la baza un produs traditional, numit "cascavea", alaturi de alte produse specifice zonei. Alaturi de presedintele consiliului judetean domnul Bogdan Toader, de colegii parlamentari si consilierii judeteni am participat la deschiderea celei de-a XVI-a editie a acestui festival traditional. Felicit pe domnul primar si pe toti locuitorii comunei Valea Doftanei pentru acest minunat festival.", a scris Laura Moagher pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office