Demisia lui Bogdan Nica demonstrează că în echipa primarului Ploieştiului profesioniştii nu îşi găsesc locul

Publicat in Politica 08 Septembrie 2017 954 ori
Google+ WhatsApp
Demisia lui Bogdan Nica demonstrează că în echipa primarului Ploieştiului profesioniştii nu îşi găsesc locul
Demisia lui Bogdan Nica demonstrează că în echipa primarului Ploieştiului profesioniştii nu îşi găsesc locul

Demisia medicului Bogdan Nica din funcţia de consilier personal al primarului Adrian Dobre i-a luat prin surprindere pe social democraţi, care sperau ca prin venirea fostului preşedinte al ANPC în echipa edilului, lucrurile să se schimbe în Ploieşti.

"Bogdan Nica era singura persoană capabilă să ducă la bun sfârşit proiectul Spitalului Municipal de Urgenţă, proiect pe care a bătut atâta monedă primarul Adrian Dobre. Prin plecarea fostului preşedinte al ANPC din echipa primarului Dobre, proiectul redevine o iluzie şi o poveste spusă ploieştenilor din când în când, doar, doar or adormi şi nu mai sunt interesaţi de celelalte probleme ale oraşului.", a declarat avocatul George Botez, liderul grupului PSD din Consiliul Local Ploieşti.

"Demisia lui Bogdan Nica demonstrează că în echipa primarului Ploieştiului profesioniştii nu îşi găsesc locul şi sunt rapid eliminaţi. Grupul PSD din Consiliul Local Ploieşti îl va sprijini, în continuare, pe medicul Nica în proiectul spitalului municipal, un obiectiv pe care noi, social democraţii îl dorim să devină realitate cât mai curând posibil. De altfel, consilierii social democraţi au votat întotdeauna proiectele de hotărâre care vizau posibilitatea finalizării iluzoriului spital municipal de urgenţă, propuse de edilul Dobre şi de echipa sa. Pare incredibil cum un profesionist desăvârşit, un om recunoscut prin faptul că îşi respectă întotdeauna promisiunile alege să renunţe după numai trei luni la colaborarea cu Adrian Dobre. Oare nu este un semn de întrebare? Cu Bogdan Nica acolo, spitalul mult promis de edil începuse să prindă contur şi părea că va deveni realitate. Consilierii locali ai PSD Ploieşti vor răspunde întotdeaua prompt interesului ploieştenilor şi vor adopta orice proiect de hotărâre menit să aducă plus valoare în viaţa oraşului", a mai spus George Botez.

sursa: jurnalulph.ro 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office