L-am judecat gresit. Razvan Prisca nu e nebun. E doar prost

Publicat in Politica 07 Septembrie 2017 1305 ori
Google+ WhatsApp
L-am judecat gresit. Razvan Prisca nu e nebun. E doar prost
L-am judecat gresit. Razvan Prisca nu e nebun. E doar prost

Ne-au obisnuit cu mult tupeu, prostie sau aroganta, dar unii dintre politicienii nostri se comporta de parca le-ar lipsi multe tigle de pe casa. Si pentru ca nu intentionam sa jignim persoanele cu afectiuni psihice, vom spune doar ca, in cazul de fata, avem de a face cu mult, dar mult, tupeu.

 

Deputatul PNL de Prahova Razvan Prișșșcă, cel pe care niciun prahovean, niciodata, nu l-a vazut la moaca pentru ca omul si-a deschis birou parlamentar in Salaj (detalii aici), vine la Ploiesti, sa organizeze o conferinta de presa. 

”Maine, 08.09.2017 de la ora 10:00, la sediul  județean al Partidului Național Liberal Prahova, va avea loc conferința de presă susținută de domnul deputat Răzvan Prișcă pe tema „Inițiativa PNL pentru acordarea celui de-al 13-lea și al 14-lea salariu în mediul privat”.”

Ati inteles? Prisca "Sãlãjeanu'" s-a trezit azi-dimineata cu gandul la afaceristii prahoveni si, lovit in moalele capului de grija salariilor (???), a pus repede mana pe telefon si a cerut sa i se intinda microfoane pe biroul de la sediul PNL, ca vine el sa rezolve treaba. Fara "preaviz", fara alte detalii, fara nicio explicatie despre faptul ca nu tine audiente in Prahova, ci in Salaj, si nu ii reprezinta pe prahoveni.

Tare sau cum?

Ph-online.ro va raspunde cu acelasi respect cu care ne trateaza si domnul deputat si anuntam ca nu vom participa la aceasta conferinta de presa.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office