Ce spune sotul angajatei bagata in spital de primarul din Dumbrava: "Un caracter josnic!"

Publicat in Politica 16 August 2017 1032 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune sotul angajatei bagata in spital de primarul din Dumbrava: "Un caracter josnic!"
Ce spune sotul angajatei bagata in spital de primarul din Dumbrava: "Un caracter josnic!"

O angajată a Primăriei Dumbrava, judeţul Prahova, a ajuns, miercuri, la spital, după ce i s-a făcut rău la serviciu. Femeia spune că primarul a transferat-o pe un post prin care a primit şi atribuţii de femeie de serviciu. ”M-a terorizat. Se răzbună că nu l-am votat”, spune angajata.

Miercuri, un echipaj al Ambulanţei Prahova a fost solicitat să acorde primul ajutor la Primăria Dumbrava unei angajate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Am deplasat un echipaj tip B2, era o femeie, angajată a Primăriei, cu stare lipotimică. Am transportat-o la spital”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

Angajata Primăriei Dumbrava, Elena Voinea, a declarat, la rândul ei, corespondentului MEDIAFAX, că i s-a făcut rău în urma unui scandal pe care l-a avut cu primarul localităţii, Marian Apostol.

Femeia a spus că s-a trezit cu o dispoziţie dată de primar prin care este mutată la un alt serviciu pentru care nu are calificare.

”M-am trezit mutată abuziv pe un alt post, la cadastru, eu având postul la asistentă social. Prin fişa postului mi-a dat şi atribuţii de femeie de serviciu. Eu nu am semnat aşa ceva. M-a ameninţat, mi-a vorbit foarte urât. Mi s-a făcut rău”, a declarat Voinea.

Totodată, femeia a spus că a fost ameninţată de primar că va fi data afară.

”M-a terorizat. A zis că nu se lasă până nu mă dă afară. Acum sunt în spital, cu perfuzia în mână. Zice că se răzbună că nu l-am votat. Ca mine sunt şi alţi colegi. Am făcut sesizare la ITM şi nu am semnat nimic”, a mai spus Elena Voinea.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Dumbrava, Marian Apostol, a refuzat să comenteze incidentul, declarând că este într-o şedinţă.

La rândul său, viceprimarul comunei Dumbrava, Gheorghe Niţă, a declarat că a fost anunţat de către soţul angajatei că acesteia i s-a făcut rău.

”Dânsa azi (miercuri -n.r.) s-a întors din concendiu. Nu ştiu ce s-a întâmplat. M-a anunţat soţul dânsei că i s-a făcut rău. Era singură în birou şi a venit ambulanţa. Spune că s-a certat cu primarul că i s-a dat o dispoziţie prin care a fost mutată pe alt post. De asta i-a venit rău. Mai multe nu ştiu”, a declarat viceprimarul comunei Dumbrava.

Potrivit acestuia, Elena Voinea lucrează la Primăria Dumbrava din 2006.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office