Viceprimarul din Campina ar trebui sa-i invete si pe liderii Ploiestiului cum se face o treaba "ca lumea"

Publicat in Politica 03 August 2017 1129 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul din Campina ar trebui sa-i invete si pe liderii Ploiestiului cum se face o treaba "ca lumea"
Viceprimarul din Campina ar trebui sa-i invete si pe liderii Ploiestiului cum se face o treaba "ca lumea"

Tinand cont de anul in care ne aflam si de faptul ca inteligenta artificiala a devenit o chestiune din ce in ce mai discutata, poate n-ar fi rau ca expresia "las-o, ca merge si asa" sa fie inlocuita cu "hai sa facem treaba ca lumea, sa nu mai platim ca prostii de 10 ori pentru aceeasi lucrare".

 

De exemplu, Campina pare sa fi inteles ca in vistieria bugetului local nu pica bani din ceruri si ca orice economie va duce, intr-un final, la dezvoltarea orasului si, de ce nu, la castigarea unui nou mandat.

Astfel, intr-un interviu acordat postului Valea Prahovei TV, viceprimarul Ionut Pitigoi a declarat ca firmele care vor executa lucrari tehnico-edilitare (canalizare, apa, gaze etc) vor trebui sa repare partea de carosabil/trotuar decopertata in vederea realizarii acestor lucrari folosind proceduri si materiale de calitate.

Cine stabileste calitatea?

Ei bine, alesii campineni par sa-si fi facut temele pana la capat. Potrivit vicelui, toate strazile din Campina au fost inventariate cu scopul intocmirii unui raport al calitatii, standard in baza caruia vor fi efectuate reparatiile de catre firmele prestatoare. In plus, administratia locala va solicita acestora din urma o garantie, in eventualitatea in care refacerea carosabilului nu va corespunde normelor de calitate.

 

 

sursa: www.vptv.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.