Consilierul ploiestean Andrei Gheorghe, mesaj de multumire pentru elevul care i-a returnat telefonul pierdut

Publicat in Politica 29 Iulie 2017 1613 ori
Google+ WhatsApp
Consilierul ploiestean Andrei Gheorghe, mesaj de multumire pentru elevul care i-a returnat telefonul pierdut
Consilierul ploiestean Andrei Gheorghe, mesaj de multumire pentru elevul care i-a returnat telefonul pierdut

Un tanar din Prahova a devenit un exemplu de urmat, dupa ce i-a returnat consilierului local Andrei Gheorghe (PSD) teefonul pe care acesta din urma il pierduse in fata Palatului Administrativ din Ploiesti.

 

Consilierul a postat pe Facebook un mesaj prin care lauda gestul tanarului. Iata ce a scris:

Tânărul de lângă mine se numește Ghe. Mihai Valentin, este elev la liceul Victor Slăvescu și locuiește în com. Balta Doamnei, sat Curcubeu. Probabil vă întrebați de ce am postat această fotografie. Am postat-o pentru că m-au impresionat onestitatea și cinstea lui. Ce s-a întâmplat! In data de 27.07.2017, am pierdut telefonul mobil, în fața clădirii Palatului Administrativ. Eram convins că nu-l voi mai găsi, însă la o oră după ce l-am pierdut, am fost sunat de un prieten să-mi spună că telefonul meu se află la el. Întâlnindu-ma cu acest prieten să-mi dea telefonul, mi-a spus că a fost apelat de acest tânăr, să-i dea telefonul găsit, considerând că mă cunoaste. In primul rand m-a impresionat gestul tânărului, de a inapoia telefonul gasit, iar în al doilea rand, m-a frapat fsptul că el a considerat acest lucru o normalitate și nici măcar nu dorit să cunoască proprietarul telefonului, așteptând o eventuală recompensă. Ca atare l-am căutat a doua zi, să-i mulțumesc și sa- l felicit pentru atitudinea lui. Tot pe această cale felicit părinții lui pentru educația pe care i-au dat-o și să fie mândri de el. De asemenea transmit conducerii liceului Victor Slăvescu, că pot fi mândri cu asemenea elevi. În concluzie, cred că acest tânăr, merită respectul și aprecierea noastră!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office