Dobre si Ganea s-au inteles! Ce planuri are Primaria pentru salvarea sportului ploieştean

Publicat in Politica 17 Iulie 2017 394 ori
Google+ WhatsApp
Dobre si Ganea s-au inteles! Ce planuri are Primaria pentru salvarea sportului ploieştean
Dobre si Ganea s-au inteles! Ce planuri are Primaria pentru salvarea sportului ploieştean

Primarul Adrian Dobre şi viceprimarul Cristian Ganea au făcut front comun pentru a rezolva problema privind finanţarea activităţilor sportive din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

Toată nebunia care a constat în blocarea bugetului CSM se va sfârşi în proxima şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, atunci când aleşii locali vor vota  bugetul necesar finanţării activităţilor sportive, potrivit spuselor primarului Adrian Dobre.

Conform viceprimarului Ganea, sumele care vor fi alocate se vor cheltui după un regulament strict la care a lucrat consilierul local Andrei Gheorghe împreună cu funcţionarii din Primăria Ploieşti.

Concret, regulamentul va prevede modalitatea prin care conducerea CSM Ploieşti va putea să suporte cheltuielile în ceea ce priveşte atât deplasările copiilor la competiţiile sportive, cât şi alte cheltuieli care ţin de funcţionarea instituţiei.

Vă reamintim că în luna mai a fost promulgat o Ordonanţă de Urgenţă care a modificat Legea privind finanţarea sportului. Astfel s-a instituit clar că „Autorităţile administraţiei publice locale pot aloca sume pentru finanţarea activităţii sportive în limita a maxim 5% din bugetul aprobat”, informeaza deprahova.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office