Consilier al lui Donald Trump: Soros vrea să răstoarne Guvernul României

Publicat in Politica 10 Iulie 2017 909 ori
Google+ WhatsApp
Consilier al lui Donald Trump: Soros vrea să răstoarne Guvernul României
Consilier al lui Donald Trump: Soros vrea să răstoarne Guvernul României

Roger Stone, consultant politic pentru preşedinţii americani Richard Nixon, Ronald Reagan şi Donald Trump, s-a aflat recent la Bucureşti. Cu această ocazie, Stone a acordat un interviu ziarului "Adevărul", în care a vorbit inclusiv despre George Soros şi presupusa implicare a acestuia în politica din România. Potrivit consultantului, miliardatul american ar încerca să răstoarne guvernul actual susţinut de PSD şi ALDE.

"Dacă ți se pare rău comunismul, îți poți imagina o lume dominată de George Soros? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. (...) Folosește aceste forumuri pentru o societate deschisă pentru a submina guverne alese democratic și pentru a le răsturna. Vrea totalitarism mondial, vrea să ia libertățile oamenilor. Cred că este un infractor internațional. Este implicat în SUA, Europa, România, Ungaria. Vrea să vă răstoarne guvernul pentru a reveni la un sistem mult mai rău decât cel pe care l-aţi avut pe vremea lui Ceaușescu sau a sovieticilor", a declarat Roger Stone pentru "Adevărul".

Americanul pretinde că are şi dovezi pentru afirmaţiile despre Soros. "Cred că sunt multe dovezi. E implicat în subminarea democrației. A finanțat insurgenți, a finanțat violențe la mitingurile lui Donald Trump. De ce nu a fost arestat în SUA nu pot să înțeleg. Poate vor afla în curând", a precizat Stone.

Roger Stone este de părere că transformarea lui George Soros într-un personaj malefic în opinia publică din România are legătură cu menevrele politice ale acestuia.

"Pentru că vrea să vă răstoarce guvernul și să-l înlocuiască cu unul pe care să-l poată controla. Așa cum se întâmplă în Ungaria, în Europa de Est și chiar în SUA. Când finanțezi oameni care să susțină asasinarea președintelui SUA, asta e o infracțiune gravă. Avem dovezi că a finanțat violențele de la mitingurile lui Donald Trump. Domnul Soros are mâinile pătate de sânge", a mai declarat Stone.

Fostul sfătuitor al lui Donald Trump mai susţine că românii sunt cei mai ascultaţi oameni din lume de către serviciile secrete, iar "statul profund" se foloseşte de marota corupţiei pentru a-şi face treburile murdare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office