Adrian Dobre: 'Grindeanu aruncă ŞOPÂRLICI în spaţiul public'

Publicat in Politica 16 Iunie 2017 499 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Dobre: 'Grindeanu aruncă ŞOPÂRLICI în spaţiul public'
Adrian Dobre: 'Grindeanu aruncă ŞOPÂRLICI în spaţiul public'

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat că membrii coaliţiei nu au nicio emoţie cu privire la succesul moţiunii de cenzură pe care urmează să o depună. De cealaltă parte, el susţine că Sorin Grindeanu nu face altceva decât să arunce informaţii false în public.

"Alianţa PSD-ALDE este şi va rămâne una solidă. Am auzit tot felul de speculaţii legat de numărul de voturi. Suntem foarte serioşi în privinţa acestui demers. Nu cred că trebuie să aibă cineva emoţii în legatură cu moţiunea de cenzură. (...) Domnul Sorin Grindeanu urmăreşte să arunce şopârlici în spaţiul public, să vă facă să credeţi că dânsul are puterea de negociere în acest moment. Lucrurile nu stau chiar aşa. Am văzut de-a lungul timpului diverse personaje care au încercat să rupă din PSD şi nu au reuşit.”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD într-o intervenţie telefonică la România TV.

Pe de altă parte, Dobre susţine că această criză politică are efecte dramatice asupra întregii ţări, pentru că întreg scandalul decalează implementarea programului de guvernare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.