Dragnea, despre Dîncu: 'Mi-a dat mesaj'. Ce îl aşteaptă pe Ponta

Publicat in Politica 15 Iunie 2017 1360 ori
Google+ WhatsApp
Dragnea, despre Dîncu: 'Mi-a dat mesaj'. Ce îl aşteaptă pe Ponta
Dragnea, despre Dîncu: 'Mi-a dat mesaj'. Ce îl aşteaptă pe Ponta

Liviu Dragnea contrazice informaţia potrivit căreia Vasile Dîncu ar fi fost astăzi la Guvern şi că ar urma să facă parte dintr-un viitor Guvern Grindeanu 2. De asemenea, preşedintele PSD dă de înţeles că Ponta va fi exclus dacă se va adeveri faptul că va prelua funcţia de secretar general al Guvernului.

"Vasile Dîncu mi-a dat mesaj şi mi-a spus că este la un restaurant, nu a fost la Palatul Victoria şi că nu are de gând să intre într-un Guvern-fantomă", a declarat Dragnea.

În privinţa lui Ponta, Liviu Dragnea a afirmat că s-ar putea pune în practică decizia Comitetului Executiv Naţional al PSD, potrivit căreia orice membru PSD care va accepta o funcţie în Guvernul Grindeanu va fi exclus din partid.

"Avem o decizie a CExN de aseară, care este foarte clară. Nu avem ceva foarte clar. Nu puteam să luăm o decizie bazându-ne pe o informaţie pe surse", a precizat preşedintele PSD. Întrebat dacă Ponta este omul care îl manevrează pe Grindeanu, Dragnea a răspuns că orice este posibil.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.