Inaugurarea noii fabrici TIMKEN, in Ploiesti West Park. Bogdan Toader, Andreea Cosma si Radu Oprea, printre invitatii lui Andreas Roellgen

Publicat in Politica 13 Iunie 2017 Actualizat: 13 Iunie 2017 1728 ori
Google+ WhatsApp
Inaugurarea noii fabrici TIMKEN, in Ploiesti West Park. Bogdan Toader, Andreea Cosma si Radu Oprea, printre invitatii lui Andreas Roellgen
Compania americana Timken a investit 60 de milioane de euro in cea de-a doua fabrica din Ploiesti, unde vor lucra 120 de persoane, a spus Andreas Roellgen, vice-presedinte Timken pe Europa, Asia si Africa. "Investitia in noua fabrica Timken a fost de 60 de milioane de dolari, iar fabrica va avea 120 de angajati", a declarat Andreas Roellgen, în cadrul evenimentului de deschidere al fabricii Timken de la Ploiesti.
Deputatii prahoveni Andreea Cosma si Radu Oprea, dar si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, s-au numarat printre invitatii companiei la inaugurarea ce a avut loc astazi, in Parcul Industrial.
 
Activităţile de producţie ale noii unităţi se vor desfăşura pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi, au mai precizat oficialii companiei Timken. Grupul american Timken este prezent din 1997 în producţia locală de rulmenţi. Compania americana a rulat în anul 2016 afaceri de 366 de milioane de lei (81,3 milioane de euro), în creştere cu 2% faţă de anul 2015 şi a raportat un profit net de 58 de milioane de lei (12,9 milioane de euro), cu 9% mai mare comparativ cu căştigul de 53 de milioane de lei în 2015, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.
autoau
Timken operează 63 de fabrici din întreaga lume, între care opt unităţi de producţie europene, în Italia, Franţa, Polonia, România şi Marea Britanie. Compania desfăşoară operaţiuni în 28 de ţări şi are 14.000 de angajaţi. Grupul proiectează, produce şi comercializează rulmenţi, transmisii, cutii de viteză, centuri, lanţuri şi produse asociate şi oferă servicii de reconstrucţie şi reparaţii. 
 
Brandurile grupului includ Timken, Fafnir, Philadelphia Gear, Carlisle, Drives şi Interlube.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office