Bogdan Toader ia in calcul schimbari in structura PSD Baicoi

Publicat in Politica 12 Iunie 2017 1116 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader ia in calcul schimbari in structura PSD Baicoi
Bogdan Toader ia in calcul schimbari in structura PSD Baicoi

Dezamagit de rezultatul obtinut de organizatia locala la alegerile de duminica, presedintele Bogdan Toader a declarat ca urmeaza o perioada de analiza a intregii filiale a PSD Baicoi, urmata de eventuale modificari in structura de conducere.

 

"In primul rand, ii felicit pe castigatori, pe colegii nostri de alianta, care au reusit un scor bun. In privinta rezultatului obtinut de PSD, mi se pare destul de ciudat declinul, in conditiile in care de-a lungul timpului, Baicoiul a fost unul din punctele noastre forte. In 2016 am obtinut un scor mai bun decat cel de duminica, ceea ce nu mi se pare normal. Undeva exista o problema si in perioada urmatoare o vom identifica si vor urma inclusiv sanctiuni si modificari de structura si componenta. Ne place sa credem ca noi, cei de la judet, cunoastem foarte bine realitatea din teren, mai ales ca lucram sa avem o comunicare buna si constanta cu organizatiile noastre. Astazi, observ ca undeva s-a produs un dezechilibru, dar nu e o tragedie, ci din contra, un lucru bun: invatam din greseli si devenim mai intelepti si mai puternici.", a declarat Toader pentru Ph-online.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office