Liviu Dragnea a anunțat VIITORUL PREMIER: 'Nebun de harnic, fără lene, fără liniște'

Publicat in Politica 12 Iunie 2017 2498 ori
Google+ WhatsApp
Liviu Dragnea a anunțat VIITORUL PREMIER: 'Nebun de harnic, fără lene, fără liniște'
Liviu Dragnea a anunțat VIITORUL PREMIER: 'Nebun de harnic, fără lene, fără liniște'

Liviu Dragnea nu a spus direct, dar a lăsat să se înțeleagă că Sorin Grindeanu va fi demis, în această săptămână, din funcția de premier al României. Locul lui Grindeanu e deja ocupat. Dragnea are în minte portretul-robot al viitorului premier.

”Se mai întâmplă în lume să se schimbe guvernul. Premierul trebuie să fie foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, fără lene. Fără liniște. Nu ai voie să lași un minut pe tânjeală. O lasă și ministrul 5 minute, apoi și secretarul 15 minute și tot așa și se ajunge la o întârziere de săptămâni. Dacă avem întârzieri, înseamnă că unii din guvern nu și-au făcut treaba. Partidul decide dacă îi schimbăm, vedem dacă vor și miniștri.”, a anunțat, la România TV, Dragnea.


Liderul PSD a vorbit și despre demisiile în alb pe care membrii executivului le-au depus la sediul PSD.

”Demisia în alb e un gest simbolic. Eu altceva am înțeles prin demisiile în alb. Dacă unul dintre ei nu ține ritmul, nu se așteaptă să se inventeze nu știu ce proceduri ca să fie smuls de acolo. Demisia în alb e un mod elegant de a face un pas în spate, dacă nu se ține ritmul. Astea sunt funcții politice, nu obținute prin concurs. Nu ajungem la moțiuni de cenzură.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office