Cum s-a rupt lanțul de iubire dintre Ponta și PRU. Diaconu: "Ponta este supărat că nu am acceptat o alăturare de prietenul dumnelui, Laurențiu Rebega"

Publicat in Politica 19 Mai 2017 492 ori
Google+ WhatsApp
Cum s-a rupt lanțul de iubire dintre Ponta și PRU. Diaconu: "Ponta este supărat că nu am acceptat o alăturare de prietenul dumnelui, Laurențiu Rebega"
Cum s-a rupt lanțul de iubire dintre Ponta și PRU. Diaconu: "Ponta este supărat că nu am acceptat o alăturare de prietenul dumnelui, Laurențiu Rebega"

Înainte de alegerile parlametare din 2016, Victor Ponta era un mare susținător al Partidului România Unită, formațiunea condusă de Bogdan Diaconu și Sebastian Ghiță, deși candida din partea PSD. În același timp, PRU folosea imaginea lui Ponta în toate materialele electorale și promiteau că, odată votați, îl vor propune din nou pentru funcția de prim-ministru. Au trecut doar câteva luni, iar lanțul de iubire s-a rupt, după cum recunoasc atât Victor Ponta, cât și Bogdan Diaconu.

Victor Ponta declara joi pentru stiripesurse.ro că nu mai este prieten cu Bogdan Diaconu și nu mai are de gând să ajute PRU. Motivul este unul simplu: Diaconu l-ar fi părăsit în favoarea lui Dragnea. „La PRU, domnul Diaconu e prietenul lui Liviu Dragnea si il ajuta Dragnea”, a declarat Ponta.

Bogdan Diaconu are o altă variantă. Relațiile dintre PRU și Ponta s-au rupt după ce fostul premier ar fi încercat să forțeze o apropiere între partidul lui Diaconu și europarlamentarul Laurențiu Rebega. În schimb, Diaconu a preferat să facă o alianță cu PRM și Noua Dreaptă.

„Nu știu ce a vrut să spună domnul Ponta. Lucrurile sunt foarte clare: PRU are o ideologie proprie, are o traiectorie proprie. Am fondat împreună cu Noua Dreaptă și cu PRM o alternativă la clasa politică din România, care se numește BINE - Blocul Identității Naționale în Europa. În această formulă ne vom prezenta la alegerile din 2019, la europarlamentare și prezidențiale, și din 2020, la alegerile locale și parlamentare. Probabil că domnul Victor Ponta este supărat că nu am acceptat o alăturare de prietenul dumnelui, Laurențiu Rebega, care este fanul Frontului Național și al partidelor pro-Ruse din Europa”, a declarat Bogdan Diaconu pentru stiripesurse.ro.

Totuși, Bogdan Diaconu recunoaște faptul că este mai apropiat de Liviu Dragnea în ultima perioada, însă susține că președintele PSD nu este implicat în alianța BINE. „Avem un dialog cu domnul Dragnea, eu personal am un dialog cu domnul Dragnea, dar nu are nicio implicare. PSD este un partid de sine stătător, PRU este un partid de sine stătător și membru în alianța BINE”, a mai precizat președintele PRU.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office