Traian Băsescu: Îl dau în judecată pe Victor Ponta

Publicat in Politica 17 Mai 2017 Actualizat: 17 Mai 2017 1453 ori
Google+ WhatsApp
Traian Băsescu: Îl dau în judecată pe Victor Ponta
Traian Băsescu: Îl dau în judecată pe Victor Ponta

Scandalul privind arhiva SIPA capătă noi proporții. Traian Băsescu a anunțat în direct în emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru afirmații acestuia că s-a folosit de arhiva serviciului.

"PSD a rămas cu frustări grele, sigur că și Ponta este unul din marii frustrați ai PSD-ului, pentru că 10 ani nu m-au putut încovoia, oricum au vrut, oricum au dat-o. Au făcut comisii de anchetă, au făcut suspendări, au făcut de toate.

Am să îi dau o veste proastă lui Victor Ponta. Îl dau în judecată pentru afirmații. Am și cerut înregistrarea. Va răspunde pentru astfel de afirmații grave că un președinte ar folosi o arhivă a unui serviciu secret în bătălia politică, în rezolvarea unor interese și așa mai departe.

Și aici probabil vor putea veni martori din toate serviciile că n-am făcut-o niciodată", a precizat Traian Băsescu.

Victor Ponta afirmase în prealabil despre acest scandal că "singura persoană care a avut acces la aceea arhivă și care a folosit-o este exact Monica Macovei, care pe atunci în 2005-2006, era brațul înarmat al lui Traian Băsescu împotriva adversarilor politici".

Traian Băsescu a precizat însă în emisiune că Victor Ponta încearcă doar să ascundă scandalul privind dezvăluirile din mandatul său de premier prin lansarea de noi acuzații.

"Victor Ponta încearcă să acopere că el juca tenis de 3 ori pe săptămână cu Maior și Coldea. El e finul lui Maior, el e finul lui Oprea. Nu eu eram la șprițurile lor de după meciurile de tenis, când se punea țara la cale și probabil se mai stabileau și ceva arestări", a acuzat fostul președinte.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office