Sorin Grindeanu, veste EXTRAORDINARĂ pentru România

Publicat in Politica 16 Mai 2017 1635 ori
Google+ WhatsApp
Sorin Grindeanu, veste EXTRAORDINARĂ pentru România
Sorin Grindeanu, veste EXTRAORDINARĂ pentru România

O veste extraordinară pentru România, scrie premierul Sorin Grindeanu pe pagina de Facebook, după ce Institutul Naţional de Statistică (INS) a publicat marți primele estimări privind economia.

„Economia a crescut cu 5,7% în primul trimestru al lui 2017, față de aceeași perioadă din 2016, cu mult peste estimările inițiale!
Responsabilitatea noastră este ca această creștere să fie resimțită de toți românii.”, scrie Sorin Grindeanu, pe Facebook.

În date ajustate sezonier, PIB-ul României a urcat cu 5,6% în primul trimestru faţă de aceeaşi perioadă din 2016, după un avans de 5% în trimestrul IV din 2016, de 4,5% în trimestrul III şi de 5,7% în al doilea trimestru al anului trecut.

În ceea ce priveşte evoluţia faţă de trimestrul anterior, creşterea din primul trimestru din acest an a fost de 1,7%, după +1,5% în trimestrul IV din 2016, +0,7% în trimestrul III şi +1,6% în al doilea trimestru din 2016, arată seriile publicate de INS.

Trimestrul I din 2017 a fost al şaptelea trimestru la rând de creştere economică, arată seriile INS.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office