Bomba! Serviciul "SIPA" a fost fondat de Quintus, "un turnator notoriu". Cine face acuzatiile

Publicat in Politica 16 Mai 2017 1641 ori
Google+ WhatsApp
Bomba! Serviciul "SIPA" a fost fondat de Quintus, "un turnator notoriu". Cine face acuzatiile
Bomba! Serviciul "SIPA" a fost fondat de Quintus, "un turnator notoriu". Cine face acuzatiile

Fostul președinte, Traian Băsescu s-a delănțuit în direct la România TV. Actualul senator a intervenit în scandalul SIPA și a făcut o serie de acuzații extrem de grave la adresa președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus. Băsescu l-a făcut turnător la securitate pe Quintus, cel care a înființat SIPA.

"Quintus a fost un turnător notoriu, cel care a înființat SIPA. A avut un spor la scris ceva de nemaipomenit. Nu eu am înființat SIPA, ci Quintus. Nu știu ce a fost, dar căutați vinovați acolo unde nu sunt.", a tunat Băsescu la emisiunea Andreei Crețulescu.

Băsescu a dezvăluit și cum a decis să desființeze SIPA. "Sistemul meu a fost cel al țării. Eu nu l-am avut în proprietate. Sistemul ăla v-a servit și pe dvs., pe toată lumea. Am încurajat-o pe Monica Macovei se desfiinteze SIPA. Vă pot spune cu certitudine că acest serviciu nu a raportat niciodată vreunui președinte. La începutul mandatului meu a fost desființat. Am zis să desfiinteze că avem atâtea servicii secrete că ne încurcăm în  ele. Marea bătălie a turnătorilor care au ajuns miniștri a fost să își facă câte un serviciu secret cu care să ducă bătălii politice", a încheiat Băsescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office