Nicoleta Craciunoiu, a trebuit sa moara un om ca sa incepeti sa vorbiti?

Publicat in Politica 15 Mai 2017 1188 ori
Google+ WhatsApp
Nicoleta Craciunoiu, a trebuit sa moara un om ca sa incepeti sa vorbiti?
Nicoleta Craciunoiu, a trebuit sa moara un om ca sa incepeti sa vorbiti?

Adresam intrebarea directoarei economice din Primaria Ploiesti, Nicoleta Craciunoiu, in contextul in care astazi, la o zi dupa moartea angajatului Parcului Stere (detalii aici), aceasta a inceput sa ofere detalii interesante despre comisioane, spagi, manevre, samd.

”În acest circ mediatic și în aceste interese politice care au în spate numai comisioane și avantaje, nu mă băgați pe mine. Dacă vreți să vă spun exact cum stă realitatea, cine își ia comisioanele și de unde le ia. Ce interese sunt în acest contract și tot ce s-a întâmplat în acest contract. Vă dau toată corespondența care a avut loc cu ANAF-ul. Vă rog eu frumos să părăsiți biroul. Nu așa se procedează.”, le-a spus Nicoleta Crăciunoiu ziariștilor, astazi.

Doamna Craciunoiu, daca dvs. v-ati respectat fisa postului si ati lucrat numai sub litera legii, iar paragraful de mai sus este conform spuselor dvs, va solicitam urmatoarele:

Mergeti la DNA si povestiti procurorilor despre ce comisioane este vorba, cine le-a incasat si de unde. Nu va e frica de nimic, nu aveti nimic de ascuns, nu? Povestiti anchetatorilor ce interese sunt ascunse in respectivul contract si prezentati DNA-ului corespondenta la care faceti referire.

Ceea ce ati declarat ziaristilor sunt afirmatii grave chiar si scoase din contextul mortii acelui angajat. Doamna, dvs. stiti lucruri importante, de care depinde sanatatea si, aparent, si viata ploiestenilor. Nu puteti face astfel de afirmatii si sa va asteptati sa fiti lasata in pace. Mergeti la DNA, nu tainuiti! Tainuirea se pedepseste penal, doamna Craciunoiu! Nu vreti sa faceti asta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office