In atentia directorului CORAL IMPEX, Alexandru Badea. Aveti ceva de declarat?

Publicat in Politica 15 Mai 2017 Actualizat: 15 Mai 2017 1943 ori
Google+ WhatsApp
In atentia directorului CORAL IMPEX, Alexandru Badea. Aveti ceva de declarat?
In atentia directorului CORAL IMPEX, Alexandru Badea. Aveti ceva de declarat?

Ph-online.ro solicita conducerii societatii CORAL IMPEX, prestatorul serviciilor de dezinsectie din Ploiesti, un punct de vedere cu privire la tragedia care a avut loc duminica, in Parcul Bucov, cand un angajat al parcului a murit dupa ce a fost intepat de viespe.

 

Inaintam aceasta solicitare directorului CORAL, incurajandu-l sa contribuie, cu toate informatiile de care dispune, la identificarea vinovatilor in cazul mortii barbatului de 54 de ani, care a lasat in urma doi copii. Solicitam, in numele ploiestenilor, explicatii cu privire la factorii si motivele care au dus la blocajul dintre societatea CORAL si Primaria Ploiesti, concretizat in lipsa serviciilor de deratizare si dezinsectie.

Reamintim ca, pana acum, culpa morala pentru cele intamplate ii revine Nicoletei Craciunoiu, directorul economic al Primariei Ploiesti, pentru refuzul de a semna platile catre CORAL IMPEX si blocarea serviciului de dezinsectie.

Astazi, conducerea Parcului Bucov a anuntat ca va inchide spatiul de agrement, urmand a fi redeschis abia dupa efectuarea stropirii impotriva insectelor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office