Dragnea, îngrijorat că România riscă să rămână fără forţă de muncă. Ce propune liderul PSD

Publicat in Politica 13 Mai 2017 1001 ori
Google+ WhatsApp
Dragnea, îngrijorat că România riscă să rămână fără forţă de muncă. Ce propune liderul PSD
Dragnea, îngrijorat că România riscă să rămână fără forţă de muncă. Ce propune liderul PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avertizat că unul dintre pericolele cu care se confruntă România este faptul că riscă să rămână fără forţă de muncă. ''Multe companii se plâng de acest lucru, astfel că trebuie oferite salarii bune, condiţii fiscale şi de muncă atractive'', a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat astăzi la Congresul UDMR de la Zalău că nu renunţă la programul de guvernare care trebuie dus la capăt, pentru că aduce beneficii românilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Este important să înţelegem cu ce pericol se confruntă această ţară, riscăm să rămânem fără forţă de muncă. Este un program de dezvoltare serios, unul de investiţii foarte mare, investiţiile străine au crescut, dar din ce în ce mai multe companii se plâng că încep să găsească din ce în ce mai greu forţă de muncă în România. Trebuie să facem ce putem oricare dintre noi ca salariile să fie bune, condiţiile fiscale şi de muncă să fie atractive pentru ca românii, indiferent de etnie, să rămână să muncească în ţara noastră. (…) Programul de guvernare este unul la care eu nu renunţ, cred că motto-ul dumneavoastră (al Congresului UDMR – n.a.), <niciun pas înapoi, nu cedăm>> este unul care îmi convine şi mie, nici eu nu cedez, programul de guvernare trebuie dus la capăt pentru că aduce beneficii tuturor românilor”, a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, de la 1 ianuarie s-au creat 110.000 de noi locuri de muncă, iar punctul de pensie va creşte de la 1 iulie la 1.000 de lei.

”Fondul de burse a crescut mai mult decât dublu, iar de acestea vor beneficia toţi studenţii din România şi cei care vor veni la proteste, trebuie să le facilităm transportul. (…) Este important ca una dintre autostrăzile viitoare din România să treacă prin Harghita şi Covasna, iar o autostradă care va lega Târgu-Mureş de Iaşi nu va fi doar un drum pentru etnicii maghiari sau pentru cetăţenii români din Moldova, ci va fi al nostru, al tuturor. Este grav că în 27 de ani, perioadă în care sau cheltuit miliarde de euro, în România nu există o autostradă care să treacă Carpaţii”, a subliniat liderul PSD.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office