Bogdan Toader, la ceremonia militara organizata la Ploiesti cu ocazia zilei de 9 Mai: Trebuie să privim cu încredere și optimism în proiectul european

Publicat in Politica 09 Mai 2017 699 ori
Google+ WhatsApp

Ceremoniile militare și religioase prilejuite de tripla sărbătoare – Ziua Europei, Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial – au fost organizate, astazi, si la Ploiesti.

Evenimentul au inceput la ora 10.30, când s-a instalat garda de onoare la Monumentul “Vânătorilor” de la Gara de Sud, unde au avut loc si depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori.

A urmat defilarea Gărzii de Onoare și a Fanfarei Consiliului Județean Prahova, la manifestarile de astazi fiind prezente autoritatile locale si judetene.

"La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Sunt 10 ani de când țara noastră este membră a marii familii a Uniunii Europene! 
Trebuie să privim cu încredere și optimism în proiectul european, având în vedere elemente strategice precum: solidaritatea, încrederea, democrația și dezvoltarea durabilă pentru întregul continent! 
Nu în ultimul rând, "La mulți ani", Vălenii de Munte! La mulți ani, vălenari!", este mesajul transmis de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.